Hinderbanan

Under våren 2013 drog vi igång bygget av våran Hinderbana på ängen bakom värmeverket vid sporthallen. Det är en anläggning med insiration från millitär hinderbana, gladiatorerna och lite från American Ninja Warrior. Den är ca 350meter lång och består av mellan 15 - 20 hinder med varierande svårighet. Till våren 2015 så kommer vi även att bygga klart utegymmet som kommer att finnas på samma område. Där kommer det att finnas så gott som allt som har med styrka och crossfit att göra. Chinsräcken, ringar, dipsräcken, laxtrappa, traktordäck och släggor och mycket mera.

Anläggningen är gratis för alla men vi rekomenderar dock att du har fyllt 16 år då banan är extremt svår och skaderisken är ganska hög.

Vi har även att montera upp högtalare runt om anläggningen så du enkelt kan plugga in din telefon eller mp3 och lyssna på musik när du tränar.

Belysning finns det också så att mörka höstkvällar inte ställer till problem. Den tänder du upp på samma ställe som du slår igång musiken dvs vid containern.

 

Under vintern så är anläggningen stängd för allas säkerhet.

Vi stänger banan när första snön faller (Nov - Dec) och vi öppnar upp igen på våren (Mars - April) när snön har tinat bort.

 

För mer exakt info så gå in på våran sida på Facebook (Östervåla Kraftsportklubb) och klicka på Gilla så får du den senaste uppdateringen om vad som händer direkt i mobilen.

 

O.B.S DU VISTAS HELT PÅ EGEN RISK PÅ VÅRAN ANLÄGGNING...

 

Lite tips och regler vad som gäller:

Till våra yngre besökare så rekomenderar vi att du har fyllt 16år för att träna själv på våran anläggning,

är du under 16år så bör du ha en målsman med dig för säkerhets skull.

Och för allas säkerhet så vistas helst inte ensam på anläggningen ifall olyckan är framme.

Hjälp oss gärna att hålla rent och snyggt på området.

Det kostar inget att träna men vi är tacksamma för eventuella donationer då vi planerar att köpa in två st klockor för tidtagning.

Vi har en grön donationslåda vid kontainern och vi kommer att fixa ett

swish-konto innom kort.

Hör görna av dig till och med tips och råd, bra eller dåliga saker så vi får lite feedback och kan förbättra våran anläggning, det gör du på facebook (sök på östervåla kraftsportklubb) eller via mail ostervalakk@hotmail.com

Koden till grinden är 1981, se till att grinden blir stängd när du lämnar området.

 

Hjärtligt Välkommen på egen risk....

 

Här följer ett litet smakprov på vad som komma skall...